Adatvédelmi irányelvek

Az Abeachreefmotel elkötelezett ügyfeleink és az alkalmazottaink személyes adatainak védelme, valamint a nyilvántartások legmagasabb szintű titkosságának biztosítása iránt. Ez az adatvédelmi irányelv ismerteti az általunk gyűjtött információkat, azok felhasználásának módját, valamint az Ön személyes, nem nyilvános adatainak védelme érdekében alkalmazott szabványokat és eljárásokat.



Az Abeachreefmotel, munkatársai és leányvállalatai szigorúan betartják ezt az adatvédelmi irányelvet, valamint az itt leírt biztonsági gyakorlatokat és eljárásokat az ügyfelek információinak titkosságának biztosítása érdekében. Az Abeachreefmotel politikája az, hogy betartsa az összes szövetségi és állami törvényt és előírást, amely az ügyfelek személyes adatainak (PI) és a magán egészségügyi információk (PHI) adatvédelmére vonatkozik.

Számos különféle információt kapunk rólad, beleértve:





A webhelyre történő regisztrációhoz szükséges információk, valamint a megosztani kívánt információk.

Ha munkáltatóval vagy biztosítóval, például egy munkavállalói támogatási programmal (EAP) keresztül érkezik a helyszínre, akkor ezek a felek további információkat gyűjtenek. Ezeket az információkat általában azért gyűjtik, hogy megerősítsék jogosultságát az EAP vagy a hálózati juttatások rendszergazdájával, és nem osztják meg a szolgáltatójával (aki külön gyűjti az Ön elérhetőségi adatait). Ezenkívül az Ön munkáltatójának vagy az Ön ellátásainak előfizetőjének munkáltatójának nem fogják megadni ezeket az információkat (valószínűleg Ön már megadta nekik hasonló információkat a munkavállalói aktában, kivéve, ha Ön jogosult munkavállaló családtagja).



A törvény által megengedett esetek vagy az alábbiakban leírtak kivételével az Abeachreefmotel senkinek sem közli PI / PHI-t ügyfeleivel, korábbi ügyfeleivel vagy alkalmazottaival kapcsolatban. Az Abeachreefmotel nem értékesít listákat vagy vásárlói információkat.

Információk, amelyeket az Abeachreefmotel gyűjt az ügyfelek számára

Az Abeachreefmotel összegyűjti, megőrzi és felhasználja az ügyfelektől származó PI / PHI-t, hogy a következőket tartalmazza:

● A webhelyre történő regisztrációhoz szükséges információk, valamint a megosztani kívánt információk.

● Szükséges információk, például név, e-mail cím, születésnap és nem. Visszatérő e-mail címeket használunk a kapott e-mail megválaszolására. Az ilyen címeket nem használják más célokra, és nem osztják meg külső felekkel.

hogyan lehet megszabadulni a pánikrohamoktól

● Felhasználónév és felhasználói azonosító, amelyek segítségével azonosíthatják Önt az Abeachreefmotel-ben. A felhasználói azonosító egy számsor, a felhasználónév pedig általában a neved valamilyen változata.

● „Nyilvános információ”: a nyilvánosságra hozatalra választott információk, valamint a mindig nyilvánosan elérhető információk.

● Csoportos csevegésre vagy moderált munkamenetre küldött információk, valamint az egy munkameneten belül tárolt információk.

● Az „elérhetőség” olyan személyes információ és / vagy család / barát / kapcsolat, amelyet az Abeachreefmotel bizalmasan tárol, hogy terapeuta hozzáférhessen vészhelyzet vagy mentális egészségi válság esetén.

● Az Abeachreefmotel űrlapokon kap információkat, beleértve - de nem kizárólag - az azonosító információkat, mint például az ügyfélprojektekhez kapcsolódó cím, telefonszám, e-mail cím;

● banki információk számlázási célokra; például a számlaszám és az útválasztási információk számlázási célokra

Információk, amelyeket az Abeachreefmotel gyűjt az alkalmazottak és az alvállalkozók számára

A szövetségi törvény előírja, hogy személyes adatokat - például nevét, címét és születési dátumát - szerezzünk meg, ellenőrizzük és rögzítsük személyazonosságunk, társadalombiztosítási számunk és banki adataink megerősítése érdekében.

Az Abeachreefmotel összegyűjti, megtartja és felhasználja az alkalmazottaktól és alvállalkozóktól származó PI-t, beleértve a következőket:

● Információ, amelyet az Abeachreefmotel kérelmekről vagy más űrlapokról kap, beleértve, de nem kizárólag, az azonosító információkat, például címet, telefonszámot, e-mail címet, társadalombiztosítási számot, születési dátumot, anya leánykori nevét, kórtörténetét;

● szövetségi adószám;

● orvosi dokumentumok;

● befektetési információk;

● Háttér biztonsági ellenőrzések

Információ Abeachreefmotel May Share

Az Abeachreefmotel egy olyan „DBA”, amelyet a Groop Internet Platform Inc. használ, aki az oldalt üzemelteti és az adatokat megőrzi. Az Ön adatait bizalmasan kezeljük, kivéve, ha a nyilvánosságra hozatalt törvény előírja vagy engedélyezi (például kormányzati szervek és bűnüldöző szervek felé, vagy vészhelyzet esetén). a helyi hatóságokkal együttműködő terapeuta szerint). Általában csak a cégünkön belül használjuk az Ön adatait. Azonban néha harmadik feleket is felhasználunk az Ön adatainak feldolgozására (például hitelkártyás fizetés szolgáltatóként). Megköveteljük, hogy ezek a harmadik felek szigorúan tartsák be az utasításait, és megköveteljük, hogy ne használják személyes adatait saját üzleti céljaikra.

Az Abeachreefmotel által gyűjtött adatok felhasználása

Az Abeachreefmotel nem azonosító és összesített információkat használ weboldalunk jobb megtervezéséhez, valamint kutatáshoz és trendelemzéshez. Például elmondhatjuk egy hirdetőnek, hogy X számú személy látogatott el webhelyünk egy bizonyos területére, vagy hogy Y férfiak és Z nők száma kitöltött egy helyszíni felmérést vagy űrlapot, de nem árulunk el semmit, ami lehetséges azon személyek azonosítására használják. Adatokat csak akkor adunk át partnereinknek, ha vannak ilyenek, miután eltávolítottuk az Ön nevét és minden más személyazonosító információt belőle, vagy olyan módon egyesítettük más emberek adataival, hogy az már nem azonosítja Önt személyesen.

Az Abeachreefmotel nem azonosító (azonosítatlan vagy „biztonságos kikötő” űrlapot) és összesített információkat használ a klinikai kimenetel-felmérésekre adott válaszokról (személyes értékelések), valamint az Abeachreefmotel szolgáltatás igénybevételének gyakoriságáról. Ezek az erőfeszítések fokozzák a program értékelését.

Az anonim és összesített adatok különféle médiaplatformokon / tudományos folyóiratokon keresztül is közzétehetők. Az eredményekhez nem kapcsolódnak személyes azonosító adatok, és az Abeachreefmotel nem oszt meg semmit, amely felhasználható lenne fiókja vagy személyes adatainak azonosítására.

Időről időre felhasználhatjuk az ügyfelek adatait olyan új, előre nem látható felhasználásokra, amelyeket korábban nem közöltek az adatvédelmi közleményünkben. Ha információs gyakorlataink a jövőben valamikor megváltoznak, akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot, mielőtt adatait felhasználjuk ezekre az új célokra, hogy értesítsük Önt az irányelvváltozásról, és lehetőséget biztosítsunk az új felhasználások leiratkozására.

Az Abeachreefmotel csak addig tárolja az adatokat, amíg az szükséges az Ön és mások számára termékek és szolgáltatások nyújtásához, beleértve a fentiekben leírtakat, jogi védelem céljából, vagy az alkalmazandó törvények és rendeletek előírják.

Az Abeachreefmotel hozzáférést nyújthat a szolgáltatásainkon keresztül megosztott nyilvános információkhoz.

Az Abeachreefmotel lehetővé teheti a szolgáltatók számára az információkhoz való hozzáférést, hogy segítsenek nekünk a szolgáltatások nyújtásában. Az IP-címeket használják a felhasználók helyének, a különböző országokból érkező látogatások számának azonosítására, valamint a zavaró használat blokkolására; valamint elemezni és javítani a weboldalunkon kínált szolgáltatásokat, pl. hogy a legfelhasználóbarátabb navigációs élményt nyújthassa Önnek.

Bizonyos információkra van szükség a szolgáltatások nyújtásához, ezért ezeket csak azután töröljük, miután a fiókját törölte. A feldolgozás egyes formáihoz (promóciós információk küldése, kereskedelmi profilok készítése, viselkedési reklámok, földrajzi helymeghatározás stb.) A Felhasználó kifejezett hozzájárulása szükséges. Konkrét információk jelenhetnek meg a Webhely oldalain, bizonyos szolgáltatásokkal vagy a Webhelyhasználó által nyújtott adatok feldolgozásával kapcsolatban.

Kérésre hozzáférést biztosítunk az oldal látogatóinak a velük kapcsolatos információkhoz. Az Abeachreefmotel.com iparági szabványú titkosítási technológiákat alkalmaz a webhelyünkkel kicserélt fogyasztói adatok továbbításakor és fogadásakor. Ha úgy érzi, hogy ez a webhely nem tartja be a megadott információs irányelveket, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi címeken vagy telefonszámokon.

A szellemi tulajdonjogok hatálya alá tartozó tartalom, például fotók és videók esetében kifejezetten megadja az Abeachreefmotel.com webhelynek nem kizárólagos, átruházható, tovább licencelhető, jogdíjmentes, világszerte érvényes licencet minden olyan IP-tartalom használatára, amelyet Ön közzétesz vagy azzal kapcsolatban Abeachreefmotel.com (IP-licenc). Ez az IP-licenc akkor ér véget, amikor törli az IP-tartalmát vagy a fiókját, kivéve, ha tartalmát megosztották másokkal, és ők nem törölték azt. Ez a bekezdés NEM vonatkozik azokra a fotókra, képekre vagy más videókra, amelyeket CSAK a terapeutájával osztottak meg a platform privát „szobájában”.

Az IP-tartalom törlésekor a számítógépen lévő lomtár kiürítéséhez hasonló módon törlődik. Tudja azonban, hogy az eltávolított tartalom ésszerű ideig fennmaradhat biztonsági másolatokban (mások számára azonban nem lesz elérhető).

Személyes adatok nyilvánosságra hozatala

Nem osztunk meg senkivel nem nyilvános személyes adatokat ügyfeleinkről (jelenlegi, korábbi és potenciális), kivéve, ha a törvény előírja, vagy az alábbiak szerint:

● Bármely személynek, ha engedélyezi az ilyen nyilvánosságra hozatalt;

● Számítógépes szolgáltatási tanácsadóknak és technikusoknak vagy más biztonsági tanácsadóknak, in

zoloft hízni

az ügyfelek és alkalmazottak nyilvántartásának titkossága és biztonsága érdekében;

● pénzügyi szolgáltatóknak vagy tanácsadóknak a kért szolgáltatások teljesítéséhez,

és / vagy a jogosulatlan tényleges vagy lehetséges csalások elleni védelem vagy megelőzés érdekében

ügyletek, követelések vagy egyéb kötelezettségek;

● Független auditorokhoz vagy tanácsadókhoz intézményi kockázat vállalása érdekében

ellenőrzés;

● kormányzati vagy szabályozó ügynökségeknek, beleértve az önszabályozó szervezeteket is

valamint bírósági idézés, bírósági végzés, idézés vagy hasonló jogi aktus betartása

folyamat, ellenőrzés vagy vizsgálat;

● Adattárak cseréje

Védelem: Hogyan védjük a személyes adatokat

Az Önre vonatkozó információkhoz való hozzáférést azokra az alkalmazottakra korlátozzuk, akiknek ezeket az információkat munkaköri feladataik részeként meg kell tudniuk. A szokásos működési eljárásokkal, speciális képzési programokkal és magatartási kódexünkkel oktatjuk munkatársainkat a titoktartás és az ügyfelek adatvédelmének fontosságáról is. Megfelelő fegyelmi intézkedéseket teszünk a munkavállalók adatvédelmi felelősségének érvényesítése érdekében. Olyan óvintézkedéseket dolgoztunk ki, amelyek megfelelnek a szövetségi előírásoknak az ügyfelek nyilvántartásai és információi biztonságának és titkosságának biztosítása érdekében, az ilyen nyilvántartások biztonságát vagy integritását fenyegető minden lehetséges fenyegetéstől vagy veszélytől, valamint az ilyen iratok jogosulatlan hozzáférésétől vagy felhasználásától való védelem érdekében. vagy olyan információk, amelyek jelentős kárt vagy kényelmetlenséget okozhatnak ügyfeleinknek vagy alkalmazottainknak.

Az Abeachreefmotel szigorú információbiztonsági eljárásokat tart fenn, ideértve a fizikai, elektronikus és eljárási biztosítékokat is, hogy megvédje az Ön adatainak titkosságát. Félévente elvégezzük a kockázatkezelési kockázatértékeléseket, és megoldjuk a technológiánk frissítését az információ tárolásának védelme érdekében.

A nem nyilvános személyes adatokat azáltal védjük

● Az ügyféladatokhoz való hozzáférés korlátozása csak azokra a személyzetre korlátozódik, akik számára az információkra szükség van;

● írásos titoktartási / titoktartási megállapodás megkötése harmadik fél szolgáltatóival bizonyos nyilvánosságra hozatallal kapcsolatban;

● A vonatkozó törvényeknek és rendeleteknek megfelelő fizikai, elektronikus és eljárási biztosítékok fenntartása; és

● Biztonsági képzési és tudatossági képzési program lebonyolítása az alkalmazottak kommunikálása és oktatása érdekében az információbiztonsági irányelvekről és eljárásokról annak érdekében, hogy tudatosítsa őket az információs erőforrások védelmében betöltött szerepükben és felelősségükben.

● Az Abeachreefmotel tűzfalkorlátokat és digitális tanúsítványokat használ az online munkamenet és információk biztonságának fenntartása érdekében.

● Webhelyünkön nem gyűjtünk semmilyen nem nyilvános személyes információt a látogatókról, kivéve, ha az információkat önként adják nekünk, vagy a weboldalon történő navigálásból, valamint az Abeachreefmotel webhely és az online platformok használatából származnak.

● Információkat gyűjthetünk és elemezhetünk a weboldalunk használatával kapcsolatban, beleértve a domain nevet, a találatok számát, a meglátogatott oldalakat, az előző / későbbi felkeresett oldalakat és a felhasználói munkamenet hosszát. Ezeket az információkat cookie-k segítségével lehet összegyűjteni. Az Abeachreefmotel sütiket és hasonló technológiákat használ a weboldal használatának nyomon követésére és a biztonsági problémák megoldására. Sütiket is felhasználhatunk a weboldalunk használatával kapcsolatos preferenciáinak tárolására. A cookie egy kis mennyiségű adat, amely gyakran tartalmaz egy egyedi azonosítót, amelyet a számítógép, táblagép, phablet, mobiltelefon vagy más elektronikus eszköz (a továbbiakban „eszköz”) böngészőnek küldenek egy webhely számítógépéről, és amelyet tárolnak az eszköz merevlemezén. Minden webhely elküldheti a saját cookie-ját a böngészőjének, ha a böngészője beállításai ezt lehetővé teszik, de (a magánélet védelme érdekében) a böngészője csak akkor engedélyezi a weboldal számára a már elküldött sütik elérését, a más webhelyek által küldött cookie-kat nem. . Sok webhely ezt megteszi, valahányszor a felhasználó felkeresi a webhelyét a forgalom áramlásának nyomon követése érdekében.

A sütik információkat rögzítenek az Ön preferenciáiról, és lehetővé teszik számunkra, hogy az Abeachreefmotel-t az Ön érdekeihez igazítsuk. A tanfolyam vagy a Webhely bármely látogatása során az Ön által látott oldalak, valamint egy süti letöltésre kerülnek az Ön készülékére. Sok webhely ezt teszi, mert a sütik lehetővé teszik a weboldalak megjelenítőinek, hogy hasznos dolgokat hajtsanak végre, például kiderítsék, hogy az eszköz (és valószínűleg annak felhasználója) korábban meglátogatta-e a webhelyet. Ez egy ismételt látogatáskor történik, az előző látogatáskor ott maradt sütik ellenőrzésével. A sütik által nyújtott információk segíthetnek a látogatóink profiljának elemzésében, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk Önnek.

Az Abeachreefmotel többi felhasználó adatvédelme

Az Abeachreefmotel.com szolgáltatásainak használata során Ön nem küldhet vagy más módon postázhat engedély nélküli kereskedelmi kommunikációt (például spam-et) az Abeachreefmotel.com webhelyen.

Automatizált eszközökkel (például botok, robotok, pókok vagy kaparók betakarításával) engedélyünk nélkül nem gyűjtheti a felhasználók tartalmát vagy információit, és más módon nem fér hozzá az Abeachreefmotel.com webhelyhez.

Nem tölt fel vírusokat vagy más rosszindulatú kódokat.

Nem kér be bejelentkezési információkat, és nem fér hozzá máshoz tartozó fiókhoz.

Nem fog más felhasználót megfélemlíteni, megfélemlíteni vagy zaklatni.

Nem tesz közzé olyan tartalmat, amely: gyűlöletkeltő, fenyegető vagy pornográf; erőszakra buzdít; vagy meztelenséget, grafikus vagy ingyen erőszakot tartalmaz.

Ön nem ad hamis személyes adatokat az Abeachreefmotel.com oldalon, és engedély nélkül nem hoz létre fiókot önmagán kívül másnak. Nem hozhat létre egynél több személyes profilt.

Adatvédelem érvényesítése

Az Abeachreefmotel információs forrásait ezzel a politikával szemben használó személyzetre korlátozódhat ezen erőforrások felhasználása, a kiváltságok felfüggesztése (ideértve az internet-hozzáférést is), valamint fegyelmi és / vagy jogi intézkedések, ideértve a munkaviszony megszüntetését is. Az alkalmazottak, a vállalkozók, a tanácsadók, a gyakornokok és a harmadik feleken keresztül csatlakozott személyzet aláírják az adatvédelmi nyilatkozatot, hogy betartják és irányítsák ezt a házirendet és az Abeachreefmotel információbiztonsági irányelveit bérbeadáskor és évente. Minden alkalmazott elvégzi a háttérellenőrzéseket. Valamennyi vállalkozóként eljáró terapeuta szigorú ellenőrzési folyamaton megy keresztül, amely megfelel vagy meghaladja a nemzeti hitelesítési normákat.

Szerzői jogok: Abeachreefmotel és mások szellemi tulajdonjogainak védelme

Tiszteletben tartjuk mások jogait, és elvárjuk, hogy tedd ugyanezt. Az Abeachreefmotel.com webhelyen nem tesz közzé olyan tartalmat, és ne tegyen semmilyen olyan tevékenységet, amely megsérti vagy megsérti valaki más jogait, vagy más módon sérti a törvényeket. Eltávolíthatunk minden tartalmat vagy információt, amelyet az Abeachreefmotel.com oldalon tesz közzé, ha úgy gondoljuk, hogy az sérti ezt az adatvédelmi irányelvet vagy a jelen Felhasználási feltételeket. Írásbeli engedélyünk nélkül nem fogja használni szerzői jogainkat vagy zavaróan hasonló jelzéseinket. Ha információkat gyűjt az Abeachreefmotel Felhasználóktól, akkor: meg kell szereznie a hozzájárulásukat, egyértelművé kell tennie, hogy Ön (és nem az Abeachreefmotel.com) gyűjti az adataikat, és közzétesz egy adatvédelmi irányelvet, amelyben elmagyarázza, hogy milyen információkat gyűjt és hogyan fog felhasználni. Az Abeachreefmotel.com webhelyen nem tesz közzé senki személyazonosító okmányokat vagy bizalmas pénzügyi információkat. Nem fogja megcímkézni az Abeachreefmotel többi felhasználót, és nem küld e-mailes meghívót nem használóknak beleegyezésük nélkül.

Hordozható elektronikus eszközök

Az Abeachreefmotel Platform hordozható elektronikus eszközök sokaságán érhető el. Ingyenes kapcsolatot biztosítunk a mobilszolgáltatásokhoz, de kérjük, vegye figyelembe, hogy szolgáltatójának szokásos díjai és díjai, például a szöveges üzenetküldési díjak, továbbra is érvényesek lehetnek. Ön minden szükséges jogot biztosít ahhoz, hogy az Abeachreefmotel Felhasználók szinkronizálhassák (beleértve az alkalmazáson keresztül is) névjegyeiket minden alapvető információval és elérhetőséggel, amely számukra látható az Abeachreefmotel.com oldalon, valamint az Ön nevével és profilképével.

Kaliforniai fogyasztói adatvédelmi törvény (CCPA) a személyes adatok felhasználásáról és közzétételéről

Az Abeachreefmotel elismeri, hogy Kalifornia az Abeachreefmotel felhasználók sajátos magánélethez fűződő jogait fogalmazta meg az adott államban. A kaliforniai felhasználóknak meg kell érteniük, hogy az Abeachreefmotel nem értékesíti a felhasználói adatokat harmadik feleknek. Továbbá, az Abeachreefmotel egy orvosi iratok megőrzésével foglalkozó társaság. Mint ilyen, szinte az összes felhasználói adatot titkosított tárolóban őrzik egészségügyi nyilvántartásként, beleértve az összes felhasználó által készített átírást. A Sate Law előírja az Abeachreefmotel számára, hogy az ilyen nyilvántartásokat legalább hét évig megőrizze. A CCPA általában nem vonatkozik azokra az orvosi információkra, amelyeket a kaliforniai orvosi információk bizalmas kezeléséről szóló törvény (CMIA) szabályoz, vagy olyan védett egészségügyi információkra, amelyeket egy fedett szervezet vagy üzleti partner gyűjtött, és amelyekre az egészségbiztosítási hordozhatóság adatvédelmi, biztonsági és megsértési értesítési szabályai vonatkoznak. Az elszámoltathatóságról szóló törvény (HIPAA) és a gazdasági és klinikai egészségügy egészségügyi információs technológiájáról szóló, 2009. évi törvény.

A kaliforniai polgári törvénykönyv 1798.83. Paragrafusa értelmében a kaliforniai lakosoknak joguk van évente egyszer kérni, ha az Abeachreefmotel az előző naptári évben közvetlen marketing célokra megosztotta személyes adatait (csak nem orvosi nyilvántartási adatokat) más társaságokkal. Ez a kaliforniai „Shine-the-Light törvény”. Az Abeachreefmotel által biztosított információközlés másolatának igényléséhez kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az Abeachreefmotel.com címen a weboldal „kapcsolatfelvétel” linkjén. Kérjük, hagyjon ésszerű időt a válaszadásra.

Ha Ön 18 évesnél fiatalabb kaliforniai lakos, és bármely olyan webhely regisztrált felhasználója, ahol ezt az irányelvet közzéteszik, a kaliforniai üzleti és szakmakódex 22581. szakasza lehetővé teszi, hogy kérje és eltávolítsa a webhelyünkön nyilvánosan közzétett tartalmát vagy információkat. . Az Abeachreefmotel nem rendelkezik 13 évesnél fiatalabb felhasználóval, és általában nem engedélyezi a felhasználók számára, hogy nyilvánosan tegyenek közzé információkat. Ha azonban úgy érzi, hogy nyilvánosan közzétett információkat a webhelyen, és 13 és 17 év közöttiek, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az Abeachreefmotel.com oldalon a weboldal „kapcsolatfelvétel” linkjén. Kérjük, hagyjon ésszerű időt a válaszadásra. Felhívjuk figyelmét, hogy egy ilyen kérés nem biztosítja az Ön által közzétett adatok / tartalom teljes vagy átfogó eltávolítását, és vannak olyan körülmények, amelyekben a törvény nem írja elő, sőt megengedi az adatok, különösen az orvosi adatok eltávolítását, még akkor sem, ha kérik.

Kalifornia joga tudni: Ön kérhet hozzáférést azokhoz a személyes adatokhoz, amelyeket az elmúlt 12 hónapban rólunk gyűjtöttünk. Kérhet további részleteket információs gyakorlatainkról, ideértve az Önről gyűjtött személyes adatok kategóriáit, az ilyen gyűjtés forrásait, üzleti vagy kereskedelmi célokra megosztott személyes adatok kategóriáit és harmadik felek kategóriáit akit megosztjuk az Ön személyes adatait. Ezeket a kéréseket úgy teheti meg, hogy felveszi velünk a kapcsolatot az Abeachreefmotel.com címen a weboldal „kapcsolatfelvétel” linkjén. Kérjük, hagyjon ésszerű időt a válaszadásra.

Kaliforniai kijelölt ügynök. Kijelölhet egy ügynököt, aki kérelmet nyújt be az Ön nevében. Az ügynöknek hozzáféréssel kell rendelkeznie az Ön fiókjához, hogy ellenőrizni tudjuk a kérést.

Kaliforniai megkülönböztetésmentesség. Az Abeachreefmotel soha nem fog hátrányosan megkülönböztetni Önt, többek között azzal, hogy megtagadja vagy más szintű szolgáltatást nyújt, ha a CCPA szerinti jogainak gyakorlása mellett dönt.

Adatvédelem a nemzetközi használatban és a GDPR

Az Abeachreefmotel Platform mind az Ügyfelének / Felhasználóinak, mind a gyakorló Platformszolgáltatóknak azt tanácsolja, hogy ismerjék meg, tartsák tiszteletben és tartsák be bármely nemzetközi székhelyű Ügyfél helyi törvényeit. Az Abeachreefmotel tudatában van, és tiszteletben tartja az Európai Unió (EU) hatályos adatvédelmi szabályainak hivatalos kihirdetését. A 2016/679 általános adatvédelmi rendelet az Európai Unió és az Európai Gazdasági Térség területén az egyének adatvédelméről és magánéletéről szóló rendelet az EU jogában. A személyes adatoknak az EU-n és az EGT-n kívüli kivitelével is foglalkozik, és általában GDPR-nek nevezik. Az Abeachreefmotel mindig is tiszteletben tartotta ügyfelünk adatvédelmét (lásd Adatvédelmi irányelveinket), és már szigorú adatvédelmi szabályokat betartva HIPAA tanúsítvánnyal rendelkezünk.

A kihirdetett GDPR-szabályozások alapbérlői többek között a következőket tartalmazzák:

hogyan kell kezelni a szorongásos rohamokat

Nyilvánosságra hozatal a Felhasználó adatainak eladásakor, továbbításakor vagy harmadik fél általi marketingje során: A jelen Felhasználási Feltételekben leírtak szerint az Abeachreefmotel nem értékesíti vagy továbbítja az Ügyfél adatait, és minden marketing erőfeszítés kizárólag a belső információk frissítésére irányul regisztrált Ügyfeleink számára.

Hozzáférés az összegyűjtött adatokhoz: Az Abeachreefmotelnél Ön már képes hozzáférni megosztott adataihoz (személyes adatai, vészhelyzeti kapcsolattartási adatai és a Szolgáltatóival folytatott összes interakciója), és tetszés szerint felhasználhatja azokat.

Világos beleegyezés: Az Abeachreefmotel-ben a Felhasználási Feltételeink egyértelműek arról, hogy milyen hozzájárulást kérünk az Ön adataival kapcsolatban, és mielőtt a Szolgáltatóval folytatná kapcsolatát, Ön áttekinti és elfogadja egy további „tájékozott beleegyezés” folyamatát.

Biztonság: Az Abeachreefmotelnél az első naptól kezdve titkosítottuk adatainkat, és mindig tároltunk minden magánegészségügyi információt a HIPAA teljes betartásával és anonimizált formában, a GDPR előírása szerint.

Értesítés / audit: Az Abeachreefmotelnél értesítést küldünk ügyfeleinknek az esetleges adatvédelmi megsértésekről, és teljes munkaidős biztonsági tisztet alkalmazunk, valamint egy harmadik fél biztonsági cégét is bevonjuk, hogy rendszeresen ellenőrizze mind a kód, mind a technológia biztonságát, valamint a HIPAA irányelveinket. és az adatbiztonság körüli eljárások.

Végül, az Ön EU-országától vagy származásától függően a GDPR figyelembe veszi azt, amit korábban „elfelejteni” vagy az adatok törlését kérő jognak neveztek, miután abbahagyja egy adott alkalmazás vagy webhely használatát. A GDPR ezen bérlője ütközhet az alkalmazandó egészségügyi nyilvántartási törvényekkel. Az Egyesült Államokban ehhez legalább hét év megőrzésre van szükség, ami világszerte elterjedt, és bizonyos országokban valamikor akár tíz év is lehet. Tehát egyes adatplatformokkal ellentétben az Abeachreefmotel nem törölheti a magán egészségügyi adatokat közvetlenül az Ügyfél kérésére, mivel más orvosi akták megőrzéséhez elengedhetetlennek tekinthető. Az egyes országokban alkalmazandó orvosi megőrzési törvényeket általában elfogadható kivételnek tekintik a GDPR-előírások alól bizonyos adatok törlésének joga tekintetében.

Adatvédelmi viták

A jelen Nyilatkozatból vagy az Abeachreefmotel.com-ból eredő vagy azzal kapcsolatban felmerülő minden igényünket, keresetét vagy vitáját (követelését) kizárólag New York államban vagy szövetségi bíróságon fogja megoldani. Delaware állam törvényei irányítják ezt a nyilatkozatot, valamint minden olyan követelést, amely felmerülhet köztetek és köztünk, a kollíziós rendelkezések figyelembevétele nélkül.

Ha valaki az Abeachreefmotel.com webhelyén tett tevékenységeivel, tartalmával vagy információival kapcsolatban keresetet nyújt be ellenünk, akkor kártalanít és ártalmatlanná tesz minket minden olyan kárral, veszteséggel és kiadással szemben (beleértve az ésszerű jogi díjakat és költségeket is) ilyen állítás.

Közösségi hálózatok és az Abeachreefmotel

Ezek a szolgáltatások lehetővé teszik a webhely számára, hogy hozzáférjen a profilod adataihoz a közösségi hálózatokban, és kölcsönhatásba léphessenek a bejegyzéseden keresztül. Ezek a szolgáltatások nem aktiválódnak automatikusan, de a felhasználó kifejezett engedélyét igénylik.

Az Abeachreefmotel felhasználói megoszthatják az ezen a webhelyen szolgáltatott információkat és adatokat azokkal a közösségi hálózatokkal, amelyeken a Felhasználó regisztrálva van, elfogadva adatvédelmi irányelveiket. Facebook közösségi gombok / kütyü (Facebook) A Facebook Social gomb a Facebook Inc. által üzemeltetett szolgáltatás, amely megfelel a „biztonságos kikötő” adatvédelmi keretrendszerének, garantálva a személyes adatok kezelését.

A Twittert a Twitter kezeli, amely megfelel a „biztonságos kikötő” adatvédelmi keretrendszerének, garantálva a személyes adatok kezelését.

Utolsó szavak az Abeachreefmotel-től

Igyekszünk biztonságban tartani az Abeachreefmotel.com webhelyet, de Ön saját felelősségére használja. Az Abeachreefmotel.com “Amint van” kifejezett vagy hallgatólagos szavatosság nélkül nyújtjuk. Nem garantáljuk, hogy az Abeachreefmotel.com biztonságos lesz. Az Abeachreefmotel.com nem vállal felelősséget harmadik felek cselekedeteiért, tartalmáért, információért vagy adataiért, és Ön felment minket, igazgatóinkat, tisztjeinket, alkalmazottjainkat és ügynökeinket minden ismert és ismeretlen követelés és kártérítés ellen, amely bármilyen vagy más okból származik. az ilyen harmadik felekkel szemben fennálló bármely követelésével kapcsolatban.

Arra törekszünk, hogy egy globális közösséget alakítsunk ki mindenki számára egységes előírásokkal, de a helyi törvények tiszteletben tartására is törekszünk. Hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait az Egyesült Államokba továbbítsák és feldolgozzák. Ha az Egyesült Államok embargója alá eső országban tartózkodik, vagy az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának speciálisan kijelölt állampolgárok listáján szerepel, akkor az Abeachreefmotel.com oldalon nem folytat kereskedelmi tevékenységet (például reklámozás vagy fizetés). Tartalom alatt bármit értünk, amit az Abeachreefmotel.com oldalon tesz közzé, és amely nem szerepelne az információk meghatározásában. Adatok alatt olyan tartalmat és információt értünk, amelyet harmadik felek letölthetnek az Abeachreefmotel.com webhelyről, vagy a Platformon keresztül továbbíthatják az Abeachreefmotel.com címre. Postán az Abeachreefmotel.com-on való bejegyzést értjük, vagy más módon elérhetővé tesszük számunkra (például egy alkalmazás segítségével). Használat alatt a felhasználást, másolást, nyilvános előadást vagy megjelenítést, terjesztést, módosítást, fordítást és / vagy származékos művek létrehozását értjük.

Az Abeachreefmotel.com nyíltan önként jelentkezik az információgyűjtés gyakorlatára, a célzási képességekre és a sütik használatára. Ha bármilyen kérdése van ezzel az adatvédelmi irányelvvel és annak tartalmával kapcsolatban, kérjük, irányítsa levelezését az Abeachreefmotel.com webhelyre a weboldal 'kapcsolatfelvétel' linkjén keresztül.

Értsd meg, hogy a platformunk használatát az adatvédelem legnagyobb tiszteletben tartásával kezeljük. Minden, a fentiekben nem közölt információt titokban tartunk a terapeuta és a felhasználó között, és csak nem decimált „fájl” másolatokat tartunk referenciaként bírósági végzéssel fennálló jogviták esetén, amint azt a szövetségi törvények előírják, legfeljebb hét évig, vagy az alkalmazandó állami rendelet. A fájlmegőrzés védi a felhasználó és a terapeuták biztonságát. Az Abeachreefmotel nem felelős az Internet és a digitális környezet jellege miatt elveszett / kitett / felhasznált adatokért, ideértve a hackerek és bűnözők jogellenes cselekedeteit, a szerverek és az adatbázis műszaki hibáit stb. Internet általában. Webhelyünk használatakor elfogadja ezt a szabványt.

Az Abeachreefmotel fenntartja a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa ezt az adatvédelmi nyilatkozatot, és csak a jelenlegi adatvédelmi nyilatkozat tekinthető érvényesnek. Az adatvédelmi nyilatkozatunk későbbi frissítéseitől vagy változtatásaitól függetlenül soha nem fogjuk új módon felhasználni az Ön által a jelenlegi adatvédelmi közleményünk szerint benyújtott információkat anélkül, hogy először lehetőséget biztosítanánk Önnek a felhasználás leiratkozására vagy más módon történő megakadályozására.